Pagini

miercuri, 13 mai 2009

Cand e vorba de profit...

Fara combinatii pe lumea asta nu se poate trai..de acord?

Ca si exemplu va pot da o constatare facuta zilele trecute cand am aflat ca BRD Finance a modificat dobanda la creditul de consum..asta fiind un lucru bun teoretic, ca practic pentru necunoscatori, pentru clientii care solicita un credit de la ei, situatia nu e roz. De ce nu e roz? Pai pentru ca de fapt au scazut dobanzile cu 2 procente, perfect adevarat, insa au modificat comisioanele lunare. Mai exact, inainte comisionul de gestiune era de 0.5%, in prezent fiind de 1,3% ..nici nu e modificare prea mare, nu? (s-a dublat..aproape triplat chiar).


Asta se intampla atunci cand esti lacom si vrei o politica agresiva si a alegi sa induci in eroare pe cei care nu cunosc prea multe de aceste modalitati de a proceda..si cum la noi, exista multe persoane care se incadreaza in aceasta categorie..numai de bine, castig cat de mult se poate.

Am facut o simulare..DAE este de 46%..ceea ce este enorm, exista alte variante mult mai ieftine..insa un om care alege un credit doar dupa valoarea dobanzii, se poate gandi ca este okay ..nu este chiar asa de mult..dar de fapt realitatea sa fie complet diferita fata de cea pe care o considera de fapt.

Asa ca atentie mare..informati-va bine inainte de a face "pact cu banca".

Daca aveti orice fel de intrebare legat de obtinerea unui credit..nu ezitati si spuneti-mi..veti primi raspuns cu siguranta (fara nimic in schimb :D )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu