Pagini

sâmbătă, 23 mai 2009

GayFest 2009

Sunteti de acord cu casatoria intre doua persoane de acelasi sex?

Daca sunteti de acord, sau poate chiar faceti parte din aceasta categorie, probabil stiti ca azi prin Bucuresti vor marsalui lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali in cadrul GayFest2009, fiind organizat pentru a 6-a oara.

Nu am nimic impotriva lor, fiecare e liber sa aleaga ce vrea sa faca cu viata sa, insa cu siguranta nu cred ca sunt niste oameni normali.
Ceea ce nu suport este intentia unora de a adopta un copil..chiar se considera o familie si vor si un copil. Pentru asta chiar nu sunt de acord ! Orice pana aici..sa distrugi viata unei fiinte nevinovate este mult prea mult !

Poate sunt exagerata?




6 comentarii:

  1. salut, nici eu nu sunt de acord cu casatorie, familie, orice institutie intre doua persoane de acelasi sex dar de aici nu poti trage concluzia ca orice copil intra in contact cu ei, automat devin si ei gay sau sunt distrusi pe viata sau etc.. indiferent daca copilul este fata sau baiat. In schimb nu imi place o chestie la acest festival. Defapt stai imi displace total. Faptul ca se incapataneaza sa se afiseze la modul asta cerannd acceptare si mai stiu eu ce, intr-o tara cu sechele comuniste mai mult le dauneaza imaginii. Sa se multumeasca ca romanii sunt un popor destul de tolerant si ii lasa in legea lor. Dar de aici si pana a te maimutarii in public..e distanta lunga..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca un copil sa intre in contact cu ei nu este nimic in neregula, din contra e foarte bine (are ceva de invatat, un exemplu), insa pentru a creste intr-o astfel de familie chiar nu sunt de acord..copilul isi formeaza personalitatea/comportamentul in functie de multi factori, inclusiv mediu in care traieste si ceea ce vede la parinti. Ori de la niste maimutoi care au o vestimentatie stilata la propagande nu stiu daca ar fi ceva bun de invatat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred că are nimeni ceva impotriva căsătoriei între persoane de acelaşi sex. Eu, personal, sunt impotriva PROMOVARII acestor acţiuni ieşite din comun, dar nu mă interesează ce face fiecare acasă...

    RăspundețiȘtergere
  4. nu esti exagerata, esti teribil de banala si de stearsa in opinii.
    sper ca nu ai mai mult de 14 ani - in cazul asta ai mai avea o sansa

    RăspundețiȘtergere
  5. Maine implinesc 10 ani, crede-ma si pe mine (or..not)

    RăspundețiȘtergere