Pagini

miercuri, 13 mai 2009

Medicii... "nostri"

Este incredibil de bine sa mergi la medic pentru o reteta si sa stai 6 ore sa astepti pentru ca au prioritate cei care dau sume mari de bani, care sunt in relatii cu medicul respectiv si care isi vad doar interesul. Nevoia de forteaza..trebuie sa stai in continuare sa vezi cum decurg lucrurile si sa speri ca poate pana la incheierea programului ai si tu vreo sansa sa intri in posesia respectivei retete.
Se stie de cand lumea..decat sa ajungi la mana medicilor, mai bine mori linistit acasa..ca tot asta iti e soarta..numai ca daca alegi sa mergi la doctor, te mai si chinui, cheltuiesti o gramada de bani si iti creezi si o stare de spirit foarte buna. (numai "avantaje").
Partea proasta este ca acum lucrurile in viata noastra se manifesta cu o rapiditate mult prea mare, nu avem timp sa realizam cat de importanta e sanatatea si cat de importanta este alimentatia pentru organism. Realizam insa, uneori, cand este prea tarziu..
Sunt in cautarea unui medic de familie..daca stiti pe cineva si aveti chef sa dati un sfat de bine..va rog s-o faceti :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu