Pagini

luni, 29 iunie 2009

Legume si fructe vandute pe trotuar


La multe guri de metrou se regasesc ceva persoane de culoare care ne pun la dispozitie, contra unei sume de bani, evident..nimic nu e gratis la noi, diverse produse. Saptamana trecuta aveau banane, caise si cirese parca, iar astazi aveau piersici si ananas...alteori gaseai kiwi, ardei iuti, etc.

Am auzit cu ceva timp in urma, ca de fapt acele produse ar fi respinse de catre magazine si date catre "oamenii de culoare" la preturi de nimic, ele fiind respinse pentru ca nu corespundeau calitatii cerute..nu pentru alte motive.

Nu stiu daca e chiar asa, ca la exterior arata okay..la fel ca si cele din magazine, ca de fapt ele sunt injectate cu fel si fel de substante pentru a se coace mai repede sau a aparea cat mai aratoase, asta este alta poveste.

Oare de unde le au, sa fie chiar respinse..sa fie furate? Ceva in neregula cu siguranta este pentru ca altfel ar sta frumos pe tarabe la vanzare,nu?

Un comentariu:

  1. Nici eu nu cred sa fie respinse de magazine!! Atata timp cat arata bine,indiferent de procedurile prin care ajung sa arate ok,n-au cum sa fie refuzate in magazin...Posibil sa fie luate din alta parte cu un pret mai mic sau sa fie refuzat un lot intreg de fructe si ei aleg din ele doar pe cele mai aratoase...
    Doar ei stiu ce fac!! Cine s-ar incumeta sa intrebe?!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere