Pagini

vineri, 17 iulie 2009

O nouă specie de măr, roșu și în interior

Va fi marul cel mai puternic din lume, deoarece are de zece ori mai multe proprietati benefice decat merele normale.
Este vorba despre un măr de culoare roşie atât pe dinafară cât şi pe dinăuntru, reprezentând ultima achiziţie a agriculturii din Val Venosta. Primele fructe vor putea fi recoltate în luna septembrie a acestui an.

Walter Guerra, expert la Institutul de cercetări agricole din Laimburg a spus că aceast soi de mere este observat cu multă atenţie, deoarece mai există şi alte proiecte asemănătoare în lume.
Astfel, compania olandeză Next Fruit Generation condusă din 2007 de către Joop van Doorn, vrea să revoluţioneze piaţa de vânzare a legumelor şi fructelor prin inventarea unor specii noi care să se distigă nu numai prin gust ci şi prin aspect.
Sursa: Adevarul

7 comentarii:

  1. wow sunt sigura ca e gustos;))abia astet sa gust unul.. ador merele:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uf, vroiam sa vad o poza cu marul in sectiune, eram foarte curioasa... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu de ce, dar eu nu sunt asa curioasa..m-am saturat asa de produsele false. Consider ca-s mai okay alea rupte din pom..dar asta pentru cei care ii iau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa inteleg ce este un produs de laborator, modificat genetic?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai da, nu exista pomi cu acest soi de mere..de acum va fi creat in laborator si plantat in livezi

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am dat seama din prima ca nu poate fi vorba despre ceva curat! E un hibrid,ceva! Gustos? N-as crede! Acolo unde e prea multa culoare,mai ales contrafacuta,putin probabil sa fie si savuros! Nu e ceva natural,in consecinta...nici sanatos! Parerea mea!
    Exista si flori albastre cu totul,tija,frunze,flori! De miros nu poate fi vorba... Li se injecteaza culoarea cand sunt plantute!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere