Pagini

luni, 26 octombrie 2009

Intrarea libera noaptea la teatru

Principalele teatre din Capitală, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) şi mai multe cluburi îşi deschid porţile miercuri noaptea pentru public. Este vorba despre evenimentul „Teatrul de Noapte“, în cadrul căruia se vor prezenta spectacole gratuite după ora 22.00.


>Dintre cele 15 reprezentanţii, bucureştenii pot alege „Sunt un orb“, „Comedia norilor“ sau „Mă tot duc…“, puse în scenă la Comedie, Naţional şi Teatrul Foarte Mic.

Tot la Teatrul de Comedie va fi pusă în scenă şi piesa „Fitness“, un one-woman show cu Mihaela Teleoacă, după Jacques De Decke, în regia lui Mihai Bisericanu, de la ora 22.30, la Sala Studio, conform Mediafax.


"Capra sau Cine e Sylvia?", cu Marcel Iureş în rol principal, va fi jucată la Teatrul Act, de la ora 23.00. La Teatrul Metropolis, spectatorii vor putea urmări, de la ora 22.00, spectacolul Cum m-am lăsat..“, după un roman de Hannes Stein, adaptat de Anca Sigartău, în regia lui Bogdan Muntean.


Alături de aceste spectacole celebre, pasionaţii de teatru mai pot urmări la Teatrul Nottara spectacolul „Hangiţa“ de Carlo Goldoni, în regia lui Tino Geirun, la Teatrul Mic - „Poimâine alaltăieri“ de Gianina Cărbunariu, iar la Teatrul Foarte Mic - „Mă tot duc...“, o adaptare liberă după texte de Shakespeare şi Marc Dore, de şi cu Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu.


Evenimentul include, de asemenea, reprezentaţii la clubul Green Hours ("Undo 90 după Do Over" şi „Stă să plouă“), La Scena ("Un cuplu ciudat") sau Galeria Montage ("Trei nopţi cu Madox").


La Centrul Naţional al Dansului se vor desfăşura trei spectacole, unul după altul, începând cu ora 22.00„Lulu's Room“, „Stage Psychosis“ şi „Dance a Playful Body“.


Intrarea la aceste spectacole este liberă, în limita locurilor disponibile, astfel că spectatorii trebuie să îşi procure din timp bilete, de la casele fiecărei săli, pentru a avea locuri rezervate.

Sursa: Adevarul

Oare o sa fie aglomerat? Ca joi e zi de mers la scoala, la munca pentru majoritatea oamenilor, nu-i asa? Dar de fapt, ce ma mai intreb..se stie ca la noi cand e moca ceva toata lumea da buzna, nu?

3 comentarii: