Pagini

duminică, 20 decembrie 2009

Cadou in functie de zodii

In urma cu ceva saptamani am vazut undeva, un alt articol asemanator..cred ca la Terra, daca nu ma insel..acum intamplator am dat de altul, si mie mi se potriveste..chiar mi-as dori sa primesc acel gen de cadouri. La voi cum e?
BERBEC
Cei născuţi în această zodie sunt dinamici, dornici de nou, buni sportivi Un costum de schi, o pereche de clăpari sau chiar numai un rucsac le va face mare plăcere.

Pentru copiii acestui semn de Foc, un joc creativ va fi cel mai indicat. Pentru cei mai în vârstă se recomandă o carte cu descoperiri sau cu invenţii.
TAUR
Nativii din acest semn de Pământ iubesc munca asiduă, căminul şi confortul.

Pentru domni, merge un vin de colecţie, iar pentru doamne - o bijuterie de calitate, fină, nu neapărat dintr- un metal preţios. Şi ei, şi ele acceptă cu plăcere un obiect de anticariat. Copiii din Taur apreciază mai ales dulciurile „de firmă”.
GEMENI
Dinamici, inventivi, curioşi şi imaginativi, sunt destul de greu de mulţumit.

Bărbaţilor li se poate oferi un set
de jocuri - poker, table, ruletă. Femeile, în schimb, se vor bucura de o carte rară. Sau una despre vedete, mai ales că le cam place bârfa. Un joc „Micul magician” va fi o bucurie pentru copilul din Gemeni.

RAC
Emotivi şi sentimentali, dar riguroşi şi tenace, pentru nativii acestui semn de Apă casa este fortăreaţa lor.

Orice cadou legat de acest teritoriu este bine-venit: o ramă preţioasă cu poza de familie, un obiect care se potriveşte într-un colţ din camera de zi. Copilul va fi satisfăcut de un set de pictură sau de un acvariu.
LEU
Fire nobilă, nativul acestui semn de Foc poate fi uşor de mulţumit cu un cadou personalizat - agendă de birou, un breloc cu numele său sau un mouse-pad. Doamna-Leu va fi încântată de un tort cu fotografia familiei sau de o bijuterie din metal preţios. Un joc de puzzle sau de Lego îi va fi pe plac copilului-Leu.
FECIOARĂ
Hotărâţi, calculaţi şi analitici, cei născuţi în această zodie pun accentul pe obiectele practice.

Orice aparat electrocasnic va fi bun pentru ambele sexe. O minge de fotbal sau de volei, o sanie sunt cadouri ideale pentru copiii din Fecioară. Şi o carte de literatură le va va pica foarte bine, mai ales că sunt şi foarte studioşi.
BALANŢĂ
Nativii acestui semn de Aer sunt greu de mulţumit cu un cadou banal.

Bărbatul s-ar bucura de un set „manuscriptum” - pană de scris, peniţă de schimb, călimară şi o mapă de birou. Doamna apreciază bijuteriile exotice, chiar şi din metal comun. Copilului îi plac cărţile de aventuri şi jocurile complicate.
SCORPION
Cei născuţi în această zodie sunt energici, posesivi şi enigmatici. Bărbaţii sunt pasionaţi de cărţile despre organizaţii sau activităţi secrete, iar femeile ar prefera un cadou care să le sugereze independenţă. Jucăriile sexuale i-ar bucura pe ambii parteneri.

Copiii adoră sporturile riscante, dar şi cărţile de aventuri.
SĂGETĂTOR
Un semn de Foc inteligent, cu intuiţie fină şi simţ anticipativ, Săgetătorul adoră călătoriile.

De aceea, orice obiect de folos într-o asemenea activitate îl va impresiona plăcut. Doamna va fi foarte bucuroasă de un set de întreţinere sau de unul de cosmetice. Copilul ar aprecia o trusă de chimie sau de fizică.
CAPRICORN
Fire introvertită, organizată şi tenace, acest semn de Pământ admiră obiectele rare
sau decorative.


Doamna caută nuanţele închise, o eşarfă sau un voal cu asemenea tentă fiindu-i deosebit
de plăcut. Copilul are veleităţi de organizare, dar este bine să primească un echipament sportiv pentru un joc de echipă.

VĂRSĂTOR
Semn de Aer, idealist, sensibil şi spiritual, Vărsătorul apreciază electronicele de ultimă oră, dar are şi preocupări ezoterice. Oferiţi-i „Istoria ocultismului”. Doamna ar fi încântată de o podoabă din material preţios şi de o carte de bucate exotice.Copilul se va bucura de un joc de asamblat, cu implicaţii logice.
PEŞTI
Nativii acestei zodii de Apă sunt caracterizaţi de mistic, de artă şi de devotament.

Bărbatul va aprecia orice are legătură cu marea, cu misterul. Doamna va fi impresionată de un obiect artistic, original, care o face să viseze. Copilul din Peşti va fi satisfăcut de sferele cu lichid având la interior peisaje sau figurine.
Sursa: EVZ

7 comentarii:

  1. La balanţă nu se potriveşte.Eu una mă mulţumesc cu orice,nu sunt pretenţioasă.:-J

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant..insa cand eram copil nu faceam mofturi, (de altfel nu fac nici acum) la dulciuri de firma sau altceva...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi se potriveste,cu exceptia ca nu sunt chiar greu de multumit!

    Pup fetita draga!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt varsator si nu ala este cadoul meu ideal :)).
    Cred ca nu se adeveresc mereu chestiile astea cu zodii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-au mai nimerit astia cu zodiacul asta berbecul din mine :))))))).

    RăspundețiȘtergere
  6. E zis bine că admir obiectele rare sau decorative...
    Cei care îmi vor cumpăra cadou,trebuie să aibă mare grijă...trebuie să fie dublu,că doar sunt şi zilele mele:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt pe 20 martie (pesti). Nu sunt de acord cu afirmatia "Nativii acestei zodii de Apă sunt caracterizaţi de mistic, de artă şi de devotament.".

    Insa... apreciez cadourile pe teme marine, de apa. Baia mea e plina de asa ceva :D Si apreciez globurile muzicale cu lichid in interior :D

    RăspundețiȘtergere