Pagini

vineri, 12 aprilie 2013

Sandwich cu cola

Este atat de buna aceasta combinatie? Sau o alegem doar ca este la indemana si nu ne costa bani putini, in felul asta dam acolo ceva de lucru stomacului, si scapam repede si cu bani putini?

Banuiesc ca a doua varianta este cea corecta, nu? Mie nu mi se pare in regula niciuna din aceste variante, implicit nu mananc sandwich si beau Cola, niciodata. Cola cel putin nu am mai baut de muulti ani, nu stiu cati dar sigur sunt mai mult de 5 (asa aproximat), iar sandwich mananc, dar nu in combinatie cu o bautura carbogazoasa.

Tot mai multe persoane vad ca mananca la pranz asa ceva, merg repede isi iau un sandwich, "baga la ghiozdan" si gata masa. As intelege, poate, daca ar face asta, persoanele cu un salariu decent ... viata e grea si cheltuielile sunt multe, nu iti permiti ca mereu sa iti iei altceva, sau sa iti aduci de acasa (ca si asta tot cheltuiala se numeste, tot bani pe mancare dai), dar cand vezi persoane cu functii mari venind de la alte departamente, sa isi asigure un pranz copios ... 

Asa cum am mai zis in trecut, fiecar e liber sa aleaga, poate pe unii nu ne intereseaza, poate nu am putut sa facem alte alegeri, dar in timp oare nu ne vor costa mai mult aceste alegeri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu