Pagini

joi, 9 mai 2013

Cineva iti spune ca sotul tau este implicat intr-un accident grav ... (este o farsa, aveti grija)

Daca as fi auzit pe cineva povestind ca a fost sunat pe tema asta, nu as fi crezut nici macar o secunda ca ar putea fi adevarat. As fi crezut ca persoana respectiva exagereaza. Dar de fapt ... astazi am fost de fata cand una dintre colegele mele a fost sunata de catre un domn, un anume avocat X, sa ii spuna ca sotul ei (i-a rostit intregul nume) a fost implicat intr-un accident grav si trebuie sa vina urgent sa plateasca suma de 3000 de euro, pentru a nu fi arestat. 

La primirea unei astfel de vesti, evident ca te panichezi, norocul colegei mele a fost ca era la birou si a pus mana pe telefonul fix, sunandu-si sotul la munca, in timp ce tinea telefonul mobil la cealalta ureche. I-a raspuns repede sotul si a asigurat-o ca nu a patit nimic, nu a fost implicat in nicun accident, era la munca ... insa nu era suficient pentru a se putea linisti, dupa farsa primita

La cateva minute o suna si mama ei, spunand ca a fost sunata pe telefonul fix de cineva care i-a povestit de accident si ca a vorbit ulterior cu ginerele ei, care plangea in hohote, rugand-o sa vina repede ca sa nu fie arestat. Femeia s-a speriat si a inceput sa planga, langa ea fiind si cei doi nepoti, care normal ca nu intelegeau ce se intampla. 
Colega mea, si-a asigurat mama ca totul este in regula, sa se linisteasca ... nu s-a intamplat nimic, a vorbit cu sotul ei de curand, dar chiar si asa e foarte greu sa-ti revii.

Am inteles ulterior ca a fost si la televizor o stire de genul asta, insa daca nu te uiti (asa cum fac eu), nu ai de unde sa stii si te lovesti de o faza de genul asta, de faci infarct cand auzi asa ceva.

Daca nu as fi fost de fata cand s-a intamplat totul, as fi stat in dubii in ceea ce priveste veridicitatea informatiei, dar asa, va spun sa aveti grija, se poate intampla oricui, iar scenariul este cat se poate de bine stabilit, si de real ... nimic nu ti-ar da de banuit ca nu e asa, daca nu ai sti dinainte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu