Pagini

luni, 19 august 2013

Nervii astia

Ma intreb daca exista vreo persoana care reuseste sa isi mentina calmul, sa rezolve o situatie mai complicata fara sa se enerveze. Cred ca trebuie multa vointa si sa "lucrezi" putin cu tine, ca imposibil cu siguranta nu este.

De fel, ma consider o persoana calma, insa am si momente in care reactionez repede la orice influenta negativa, fara sa constientizez ca trebuie sa stau linistita si sa nu ma enervez, dar de obicei se intampla asta atunci cand sunt obosita si devin usor irascibila.
Uitandu-ma in jur, imi dau seama ca marea majoritate a oamenilor se agita instant pentru toate nimicurile, si nu prea inteleg ce ar putea sa aduca asta bun. Consider ca ce se va intampla, se intampla oricum ... si daca esti nervos (si iti vine sa ii iei pe toti la bataie), si daca esti calm ... insa, e posibil sa ai mai multe sanse sa gasesti o rezolvare mai rapida, daca esti calm. Cu siguranta depinde de situatie, si cat de complexa/importanta este, dar ca idee de ce trebuie sa sarim la gatul celor din jur atunci cand ne deranjeaza ceva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu